Stages

Ben jij benieuwd hoe de wereld van televisie eruit ziet? Kom dan stage lopen bij ITV Studios Netherlands! We bieden stageplaatsen aan in de richting van productie, redactie- , beeld- redactie en online redactie.

Wat zijn de mogelijkheden

Een stage bij ITV Studios Netherlands laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen, dankzij onze gerichte begeleiding.

Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin, geen 9-5 mentaliteit en een flink portie lef? Dan wordt er altijd met je gekeken naar de doorgroeimogelijkheden binnen ITV. De stageplaatsen bij ons zijn niet altijd verbonden aan de stageperiodes vanuit opleidingen: je kunt bij ITV Studios Netherlands het hele jaar door stage lopen.

Stage lopen bij ITV Studios Netherlands

Bij ITV Studios werken we met veel stagiair(e)s aan bekende titels zoals The Voice of Holland, Love Island of bijvoorbeeld Bommetje. Benieuwd naar de stageplekken die wij bieden? Onze stagevacatures worden op dit moment geregeld door Mediastages.nl. Via mediastages kun je je inschrijven, hier kun je al onze vacatures vinden! Reageer op de stage die bij jou past en als het een match is, zal de productieleider van het programma contact met je opnemen.

Zit er iets leuks voor je bij? Wie weet zien we je snel bij een van onze toffe producties!